page_banner1

Tentang Kami

Tentang Kami

Shanghai Huanmai Machinery Technology Co., Ltd. diadegkeun dina 2001 sareng ayana di kota panggedéna di Cina.

3 (2)

Shanghai Huanmai Machinery Technology Co., Ltd mangrupikeun perusahaan anu fokus kana bisnis gandeng dahareun, treuk dahareun sareng alat dapur anu aya hubunganana nganggo produk konsép dahareun mobile. Dina 20 taun katukang, kami parantos ngékspor langkung ti 50,000 gandeng dahareun ka seueur nagara anu béda. , utamana ti Éropa, Amérika Kalér, Asia, Oséania jeung Wétan Tengah.Di antarana, urang boga distributor suksés di Perancis, Britania Raya, Jerman, Spanyol, Amérika Serikat, Kanada, jeung Jepang, nulungan urang dilegakeun bisnis urang jeung nyadiakeun layanan hadé ka konsumén sakuliah dunya. , Orat gandeng dahareun jeung kotak pasagi gandeng dahareun babagi reputasi pohara alus di sakuliah dunya.

3

Dina waktu nu sarua, urang investasi persentase lumrah tina kauntungan urang dina R&D unggal taun, pikeun néangan kualitas luhur, nyieun desain rékayasa hadé tur ngahontal kinerja ongkos hadé.Urang bakal salawasna lengket niat aslina, pajoang teuas pikeun nawarkeun solusi bisnis dahareun mobile hadé, pikeun jalma madhab di dunya, leuwih gampang pikeun ngahontal dahareun cageur maranéhanana sarta ngarasakeun life.It hadé ayeuna boga sorangan R & D departemén, departemén desain, departemén jualan. , jeung departemén sanggeus-jualan.

2

Jumlah karyawan ngaleuwihan 200, sarta pabrik nyertakeun wewengkon 10.000 méter pasagi.Éta ngahasilkeun 500 gandeng dahareun sareng treuk dahareun unggal bulan.Éta mangrupikeun salah sahiji pabrik treuk dahareun trailer dahareun panggedéna di Cina.Ayeuna, treuk dahareun trailer dahareun urang utamana diékspor ka 120 nagara di sakuliah dunya kayaning Amérika Serikat, Eropa, Australia, sarta minuhan standar nagara béda.Ayeuna, kami parantos nyayogikeun langkung ti 15,000 palanggan sareng perusahaan.Sajaba ti éta, distributor ti nagara béda cooperate kalawan kami.Perusahaan kami parantos nampi sertipikat CE, ISO, sareng gaduh 12 merek dagang sareng 20 patén.