page_banner1

Airsteam Food Treuk Airsteam Food Trailer Catering Van Snack Trailer

Airsteam Food Treuk Airsteam Food Trailer Catering Van Snack Trailer


Rincian produk

Tag produk


Bahan: stainless steel + pigura baja Galvanized
Pigura: Galvanized Steel
Chassis: Baja Galvanized
Flooring: Non-dieunakeun plat aluminium
Ban: 185/R14LT
counter / bangku: stainless steel
Ukuran jeung Beurat: 480x210x260cm 1800KG
15.7×6.88×8.35ft 3968LB
毛毛虫
Katerangan standar/standar:
bahan 1.Exterior: stainless steel.
2.Interior bahan: orat warna bodas.
3.Outside konfigurasi: ngerek bar jeung gandeng, konektor kakuatan inlet, jandela layanan, ban, lawang lawang, step board, beam anti tabrakan, sistem lampu buntut.
Konfigurasi 4.Inside: tilelep, counter gawe, lampu panel Led, sistem listrik, lanté anti dieunakeun, 8 sockets, breaker.
Warna 5.Customized: sagala warna sadia, Anjeun bisa milih warna ti www.ralcolor.com.
Ukuran 6.Customized: panjangna ti 2.8m ka 11.8m.
7. Pilihan tipe stainlesssteel: 1) Eunteung stainless steel;2) Brushed stainless steel (gratis).
8.Inside kudu ngaropéa, euweuh parabot masak.
QQ图片20191202160935
QQ图片20191202160937
QQ图片20191202160856
QQ图片20191202160940
QQ图片20191202160948
QQ图片20191202161006
QQ图片20191202160956


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami