page_banner1

Trailer Dahareun kere

  • Bbq Food Trucks Coffee Trailers Hot Dog Cart Ice Cream Van

    Bbq Food Trucks Kopi Trailer Hot Dog Gorobag És Krim Van

    Bahan: FRP + Pigura Plat Baja: Galvanized Steel Chassis: Galvanized Steel Flooring: Non-slip plat aluminium Ban: 165 / R13 counter / Bangku: Stainless Steel Warna: Gading Ukuran jeung Beurat: 230 x165x230cm (LxWxH) 370kg 7,54 x5,41 WxDxH) 815 lb Default/standar pedaran: 1.Bahan exterior: fiberglass+painting.Aya 2 pilihan bébas pikeun prosés lukisan.Lukisan caang (standar) jeung lukisan matte (non-reflective).Ngaronjatkeun gratis kana awak méwah (henteu aya paku keling, mulus ...
  • Mini Food Truck Mobile Kitchen Trailer Sales Trailer Popcorn Stand

    Mini Food Treuk Mobile Dapur Trailer Penjualan Trailer Popcorn Stand

    Bahan: FRP + Pigura Plat Baja: Galvanized Steel Chassis: Galvanized Steel Flooring: Non-slip plat aluminium Ban: 165 / R13 counter / Bangku: Stainless Steel Warna: Héjo Ukuran jeung Beurat: 230 x165x230cm (LxWxH) 370kg 7.54x5.41x75. WxDxH) 815 lb Default/standar pedaran: 1.Bahan exterior: fiberglass+painting.Aya 2 pilihan bébas pikeun prosés lukisan.Lukisan caang (standar) jeung lukisan matte (non-reflective).Ngaronjatkeun gratis kana awak méwah (henteu aya paku keling, mulus ...
  • Fusion Food Truck Shaved Ice Trailer Street Food Stand Vintage Ice Cream Van

    Fusion Food Treuk dicukur És Trailer Street Food Stand Vintage És Krim Van

    Bahan: FRP + Pigura Piring Baja: Galvanized Steel Chassis: Galvanized Steel Flooring: Non-slip plat aluminium Ban: 165 / R13 counter / Bangku: Stainless Steel Warna: Konéng Ukuran jeung Beurat: 230 x165x230cm (LxWxH) 370kg 7,54 x5.41x75. WxDxH) 815 lb Default/standar pedaran: 1.Bahan exterior: fiberglass+painting.Aya 2 pilihan bébas pikeun prosés lukisan.Lukisan caang (standar) jeung lukisan matte (non-reflective).Ngaronjatkeun gratis kana awak méwah (henteu aya rivet sadayana, mulus ...
  • Red Food Truck Mobile Catering Trailer Food Serving Trolley Coffee Mobile Van

    Beureum Food Treuk Mobile Catering Trailer Dahareun porsi Trolley Kopi Mobile Van

    Bahan: FRP + Pigura Plat Baja: Galvanized Steel Chassis: Galvanized Steel Flooring: Non-slip plat aluminium Ban: 165 / R13 counter / Bangku: Stainless Steel Warna: Beureum Ukuran jeung Beurat: 230 x165x230cm (LxWxH) 370kg 7.54x5.41x75. WxDxH) 815 lb Default/standar pedaran: 1.Bahan exterior: fiberglass+painting.Aya 2 pilihan bébas pikeun prosés lukisan.Lukisan caang (standar) jeung lukisan matte (non-reflective).Ngaronjatkeun gratis kana awak méwah (henteu aya paku keling, ombak mulus...
  • Healthy Food Truck Concession Trailer Small Food Cart Concession Stand

    Sehat Food Treuk konsési Trailer Leutik Food Gorobag konsési Stand

    Bahan: FRP + Pigura Plat Baja: Galvanized Steel Chassis: Galvanized Steel Flooring: Non-slip plat aluminium Ban: 165 / R13 counter / Bangku: Stainless Steel Warna: Pink Ukuran jeung Beurat: 230 x165x230cm (LxWxH) 370kg 7.54x5.41x75. WxDxH) 815 lb Default/standar pedaran: 1.Bahan exterior: fiberglass+painting.Aya 2 pilihan bébas pikeun prosés lukisan.Lukisan caang (standar) jeung lukisan matte (non-reflective).Ngaronjatkeun gratis kana awak méwah (henteu aya paku keling, mulus ...
  • Bangos Food Truck Cheap Food Trailers Food Vending Cart Foodtruck

    Bangos Food Treuk Trailer Dahareun Murah Food Vending Gorobag Foodtruck

    Bahan: FRP + Pigura Plat Baja: Galvanized Steel Chassis: Galvanized Steel Flooring: Non-slip plat aluminium Ban: 165 / R13 counter / Bangku: Stainless Steel Warna: Hideung Ukuran jeung Beurat: 230 x165x230cm (LxWxH) 370kg 7.54x5.41x75. WxDxH) 815 lb Default/standar pedaran: 1.Bahan exterior: fiberglass+painting.Aya 2 pilihan bébas pikeun prosés lukisan.Lukisan caang (standar) jeung lukisan matte (non-reflective).Ngaronjatkeun gratis kana awak méwah (henteu aya paku keling, mulus ...
  • Kona Ice Cream Truck Kitchen Trailers Mini Food Cart Burger Van

    Kona És Krim Treuk Dapur Trailer Mini Food Gorobag Burger Van

    Bahan: FRP + Pigura Piring Baja: Galvanized Steel Chassis: Galvanized Steel Flooring: Non-slip plat aluminium Ban: 165 / R13 counter / Bangku: Stainless Steel Warna: Bodas Ukuran jeung Beurat: 230 x200x240cm (LxWxH) 400kg 7,54 x6,56 × 7.87ft (WxDxH) 881 lb Default / pedaran baku: 1.Bahan exterior: fiberglass + painting.There aya 2 bebas pilihan pikeun prosés lukisan.Lukisan caang (standar) jeung lukisan matte (non-reflective).Ngaronjatkeun gratis kana awak méwah (henteu aya rivets sadayana, smo...
  • Lobster Tails Food Truck Mini Food Trailer Ice Cream Push Cart Mobile Concession Stand

    Lobster Tails Food Treuk Mini Food Trailer És Krim Push Gorobag Mobile Konsési Stand

    Bahan: FRP + Pigura Plat Baja: Galvanized Steel Chassis: Galvanized Steel Flooring: Non-slip plat aluminium Ban: 165 / R13 counter / Bangku: Stainless Steel Warna: Konéng Ukuran jeung Beurat: 230 x200x240cm (LxWxH) 400kg 7,54 x6,56 × 7.87ft (WxDxH) 881 lb Default / pedaran baku: 1.Bahan exterior: fiberglass + painting.There aya 2 bebas pilihan pikeun prosés lukisan.Lukisan caang (standar) jeung lukisan matte (non-reflective).Ngaronjatkeun gratis kana awak méwah (henteu aya paku keling sadayana, sm...
  • Roy Choi Food Truck Vending Trailer Street Food Cart Concession Stands

    Roy Choi Food Treuk Vending Trailer Street Food Gorobag Konsési Stand

    Bahan: FRP + Pigura Plat Baja: Galvanized Steel Chassis: Galvanized Steel Flooring: Non-slip plat aluminium Ban: 185 / R14 counter / Bangku: Stainless Steel Warna: Oranyeu Ukuran jeung Beurat: 280 x200x240cm (LxWxH) 500kg 9,18 x6,56 × 7.87ft (WxDxH) 1105 lb Default / pedaran baku: 1.Bahan exterior: fiberglass + painting.There aya 2 bebas pilihan pikeun prosés lukisan.Lukisan caang (standar) jeung lukisan matte (non-reflective).Ngaronjatkeun gratis kana awak méwah (henteu aya rivet di sadayana, ...
  • Pig Latin Food Truck Pizza Trailer Vegetable Food Cart Kebab Van

    Babi Latin Food Treuk Pizza Trailer Sayuran Food Gorobag Kebab Van

    Bahan: FRP + Pigura Plat Baja: Galvanized Steel Chassis: Galvanized Steel Flooring: Non-slip plat aluminium Ban: 185 / R14 counter / Bangku: Stainless Steel Warna: Beureum Ukuran jeung Beurat: 280 x200x240cm (LxWxH) 500kg 9,18 x6,56 × 7.87ft (WxDxH) 1105 lb Default / pedaran baku: 1.Bahan exterior: fiberglass + painting.There aya 2 bebas pilihan pikeun prosés lukisan.Lukisan caang (standar) jeung lukisan matte (non-reflective).Ngaronjatkeun gratis kana awak méwah (henteu aya rivets sadayana, smo...
  • Retro Food Trucks Dining Cart Custom Food Trailers Concession Stand

    Retro Food Trucks Dining Gorobag Adat Food Trailers Konsési Stand

    Bahan: FRP + Pigura Plat Baja: Galvanized Steel Chassis: Galvanized Steel Flooring: Non-slip plat aluminium Ban: 185 / R14 counter / Bangku: Stainless Steel Warna: Bodas Ukuran jeung Beurat: 280 x200x240cm (LxWxH) 500kg 9,18 x6,56 × 7.87ft (WxDxH) 1105 lb Default / pedaran baku: 1.Bahan exterior: fiberglass + painting.There aya 2 bebas pilihan pikeun prosés lukisan.Lukisan caang (standar) jeung lukisan matte (non-reflective).Ngaronjatkeun gratis kana awak méwah (henteu aya rivet di sakumna, s ...
  • Shaved Ice Food Truck Bbq Food Trailer Snack Van Food Caravan

    Dicukur És Dahareun Treuk Bbq Dahareun Trailer Snack Van Dahareun Karavan

    Bahan: FRP + Pigura Plat Baja: Galvanized Steel Chassis: Galvanized Steel Flooring: Non-slip plat aluminium Ban: 185 / R14 counter / Bangku: Stainless Steel Warna: Bulao Ukuran jeung Beurat: 280 x200x240cm (LxWxH) 500kg 9,18 x6,56 × 7.87ft (WxDxH) 1105 lb Default / pedaran baku: 1.Bahan exterior: fiberglass + painting.There aya 2 bebas pilihan pikeun prosés lukisan.Lukisan caang (standar) jeung lukisan matte (non-reflective).Ngaronjatkeun gratis kana awak méwah (henteu aya paku keling sadayana, sm...
12Salajengna >>> Kaca 1 / 2