page_banner1

Treuk Dahareun Petinju

  • Street Food Truck Kona Ice Trucks Coffee Food Trailer

    Street Food Treuk Kona És Truk Kopi Food Trailer

    Treuk kadaharan jalan ieu pasagi, gaya klasik, tapi paling praktis. Kaseueuran aranjeunna sapertos hideung bodas. Tapi beureum ieu langkung gampang pikeun narik pelanggan. Ruang internalna ageung, cocog pikeun 2 dugi 4 jalmi. Seueur warna tiasa dipilih. Minuhan kabutuhan konsumén anu béda.

  • Coffee Food Van Concession Trailer Food Stand

    Warung Kopi Van Konsési Gandakan Dahareun Stand

    Van Food ieu ayeuna mangrupikeun gaya anu paling klasik, disebut ogé BOXER Food van. Sanaos aya seueur van Foo énggal di pasar, éta paling praktis. Rohanganna ageung sareng pasagi, anu merenah pikeun masang sababaraha rupa pakakas dapur.