page_banner1

Warung Kopi Van Konsési Gandakan Dahareun Stand

Warung Kopi Van Konsési Gandakan Dahareun Stand

Van Food ieu ayeuna mangrupikeun gaya anu paling klasik, disebut ogé BOXER Food van. Sanaos aya seueur van Foo énggal di pasar, éta paling praktis. Rohanganna ageung sareng pasagi, anu merenah pikeun masang sababaraha rupa pakakas dapur.


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Food Van ieu asalna tina kasus anu disesuaikan ti pembeli AS.
Sadaya Food Van didamel khusus.
Kasus anu dipidangkeun dina gambar dikustomisasi ku palanggan sanés kanggo rujukan hungkul.
Upami anjeun peryogi Food Van khusus, mangga ngahubungan kami pikeun cutatan panganyarna.

Bahan Poliurétana + Lempeng Baja 
Pigura Baja Galvanis
Chassis  Baja Galvanis
Lantai Pelat aluminium non-slip
Tirus 185 / R14LT
Counter / Bangku Beusi sténless
Warna Hideung
Ukuranna 480x210x260cm 15.70x6.88x8.35ft (LxWxH)
Beurat 1200kg 2645 pon

Konfigurasi dasar tina Food Van ieu
Jandéla jual  
Méja tilepan
Non-slip Al lantai
Panyambung kakuatan  
Panyambung lampu buntut 
Suku dukung
Lampu siling 
Ranté kaamanan 
Ban 
Bar anduk + roda pituduh 
Beurang peuting
Isolasi jero
As sareng Rem

Sarua sareng gambar tina Food Van ieu
Konfigurasi dasar
Lukisan mobil (Hideung)
Tembok stainless steel
Loket stainless steel
3kompasel tilelep + tilelep 1hand
USA sockets + circuit breaker
Hijian A / C
Salad bar kulkas
Goreng gas, wadah gas, kompor gas
Parudung jéngkol
Kotak bénsin
Laci awis

Food Van5
Food Van6
Food Van7
Food Van8

Van dahareun ieu dicirikan ku rohangan ageung sareng gaya klasik. Aya ogé rupa-rupa warna pikeun dipilih. Beda sareng treuk kadaharan arus udara sareng truk kadaharan buleud anu sanés, aranjeunna ngamanpaatkeun unggal juru rohangan. Tepi pigura na didamel tina alloy aluminium, anu katingalina langkung luhur, tapi ogé ngagaduhan peran dina mayungan mobil mobil makan. Anggo kayu lapis aluminium caket ban kanggo ngajagi handapeun tina karusakan. Van dahareun ieu mangrupikeun cet hideung, warna klasik gaya klasik, saluyu sareng éstétika jalma-jalma. Ukuranana 480x210x240cm, cocog pikeun 2-3 jalma. Dua kotak gas dipasang dina batang traksi, témbok internal ditutupan ku stainless steel, sareng alat-alat dapur kalebet kompor gas, gas fryer, kompor gas, kompor kisaran, AC, kulkas méja salad, laci kasir, tilelep, stop kontak sareng sajabina asup Éta ogé van dahareun seueur fungsi. Pikeun ngarobih van dahareun anjeun, mangga ngahubungan kami pikeun cutatan panganyarna.

Tembongkeun Pidéo Produk


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk kategori

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.