page_banner1

Konsesi Kadaharan Pangan Hamburger Mobile Dapur

Konsesi Kadaharan Pangan Hamburger Mobile Dapur

Dapur sélulér ieu nyoko kana desain dual-axle kalayan ukuran 340cm sareng ngagaduhan ruang anu cekap pikeun dianggo 1 ~ 2 jalma. Dapur hapé dilengkepan poros impor supados langkung aman. Palasik beureum, cet hérang. Dapur sélulér ieu cocog pikeun sagala jinis jajanan (kopi, burger, és krim, hot dog, sareng sajabana)


Detil Produk

Tanda Produk

Panjelasan Produk

Dapur sélulér ieu asalna tina kasus anu dikustomisasi ti pembeli Spanyol.
Sadaya dapur sélulér didamel khusus.
Kasus anu dipidangkeun dina gambar dikustomisasi ku palanggan sanés kanggo rujukan hungkul.
Upami anjeun peryogi dapur sélulér khusus, mangga ngahubungan kami pikeun cutatan panganyarna.

Bahan FRP + Lempeng Baja
Pigura Baja Galvanis
Chassis  Baja Galvanis
Lantai Pelat aluminium non-slip
Tirus 185 / R14
Counter / Bangku Beusi sténless
Warna Beureum
Ukuranna 340x200x240cm 11.15x6.56x7.87ft (LxWxH) 
Beurat 660kg 1455 pon

Konfigurasi dasar dapur mobile ieu
Loket stainless
Rak témbok
Konter tilepan
Lampu dipingpin
Jandéla jasa
Jandéla sisi
Towbar + roda joki
Jacks
Inlet kakuatan
Jalan asup
Ban
Lantai aluminium non-slip

Sarua sareng gambar dapur sélulér ieu
Konfigurasi dasar
Lukisan (beureum)
Isolasi
Bentang jarak + Fog reflektor + pemantul segitiga
Tilelep cai ganda + 1 tilelep tangan
Manaskeun cai
Sockets EUR + Pemutus sirkuit
Kotak bénsin
Parudung jéngkol
Kompor gas
Goréng gas
Handapeun kulkas
Angeun tuangeun

Mobile Kitchen5
Mobile Kitchen6
Mobile Kitchen7

Ieu mangrupikeun trailer dahareun kalayan ukuran 340x200x240cm, warna beureum, sareng desain dual-poros. Ukuran ieu mangrupikeun standar desain sumbu-tunggal, tapi nasabah peryogi sumbu-dua. Cét semprot nyaéta cet anu caang, anu katingalina sapertos eunteung sareng ngeunteung. Salaku tambahan, anjeun tiasa milih cet semprot matte. Pelanggan milih muka jandela jasa dina posisi tengah, atanapi tiasa milih muka 2 jandéla jasa (ngarobih numutkeun kabutuhan anjeun). Ban tina trailer dahareun ieu ogé nganggo ban siklon. Bentukna unik, béda sareng gandeng dahareun biasa. Kotak alloy aluminium dipasang dina tow bar, anu seueur fungsina sareng tiasa nyimpen serba serbi, botol gas, generator, sareng sajabana ukuranana tiasa disesuaikan.

Alat-alat dapur internal kalebet fryer gas, kompor gas, counter kulkas, warmer food, range hood, sink, socket sareng sajabina. Cuplikan dahareun ieu mangrupikeun pasualan anu khusus pikeun konsumén anu sanés. Anjeun tiasa ngarobih persis trailer dahareun anu sami atanapi ngaropea deui trailer dahareun anjeun nyalira.

Tembongkeun Pidéo Produk


  • Saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun didieu teras kirimkeun ka kami

    Produk kategori

    Fokus kana nyayogikeun solusi mong pu salami 5 taun.