page_banner1

Konsési nangtung Airstream Food Treuk Mobile Catering Trailer Burger Van

Konsési nangtung Airstream Food Treuk Mobile Catering Trailer Burger Van


Rincian produk

Tag produk

Bahan: stainless steel + pigura baja Galvanized
Pigura: Galvanized Steel
Chassis: Baja Galvanized
Flooring: Non-dieunakeun plat aluminium
Ban: 185/R14LT
counter / bangku: stainless steel
Ukuran jeung Beurat: 480x210x260cm 1800KG
15.7×6.88×8.35ft 3968LB
毛毛虫
Katerangan standar/standar:
bahan 1.Exterior: stainless steel.
2.Interior bahan: orat warna bodas.
3.Outside konfigurasi: ngerek bar jeung gandeng, konektor kakuatan inlet, jandela layanan, ban, lawang lawang, step board, beam anti tabrakan, sistem lampu buntut.
Konfigurasi 4.Inside: tilelep, counter gawe, lampu panel Led, sistem listrik, lanté anti dieunakeun, 8 sockets, breaker.
Warna 5.Customized: sagala warna sadia, Anjeun bisa milih warna ti www.ralcolor.com.
Ukuran 6.Customized: panjangna ti 2.8m ka 11.8m.
7. Pilihan tipe stainlesssteel: 1) Eunteung stainless steel;2) Brushed stainless steel (gratis).
8.Inside kudu ngaropéa, euweuh parabot masak.
1A4EBBB86D2DD222DB8CD62E286F56A7
FCDB64B0971CDBCAF0DF61B26D480DE3
6E7D881993CB7434DD7AF3ACEFC301E1
F4F509EBE6F96103EB21555004E03F7C
86C83924FB43896CEDE93FC11F4926DF
800AE7ECCA6945A2083BD06D19E55723


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami