page_banner1

Taros Kami

Shanghai Huanmai Mesin Téhnologi Co., Ltd.

Alamat

950 NONG, JALAN LONGHAI,

DISTRIK JINSHAN,SHANGHAI,CINA

Telepon

Jam-jaman

Senén-Jumaah: 9am ka 6pm

Saptu, Minggu: Tutup

Rék gawé bareng jeung urang?

Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami