page_banner1

FAQs

FAQ'S

Nanyakeun Patarosan

Dimana anjeun lokasina?

Perusahaan kami mangrupikeun salah sahiji pabrik panggedéna di Cina anu ngahasilkeun treuk dahareun sareng gandeng dahareun.Perusahaan kami aya di Shanghai, Cina, sareng pabrik kami aya di Nantong, Cina

Naha trailer dahareun anjeun nyumponan standar nagara urang?

Urang bakal ngarancang jeung ngawangun gandeng nurutkeun sarat nagara béda.Upami Anjeun gaduh sarat husus, mangga ulah ragu hayu urang nyaho.

Naha ukuran, penampilan sareng warna trailer dahareun anjeun tiasa disaluyukeun?

Sumuhun, ieu bisa ngaropéa nurutkeun sasuai ka nu Anjeun.Pikeun nempo pilihan pinuh kami tina palettes warna sadia, mangga buka www.ralcolor.com sarta ngantep kami nyaho leuwih sering dipake tinimbang warna Anjeun.

Dupi anjeun brand jeung nyitak logo atawa grafik kuring dina treuk dahareun atawa ngaropéa warna?

Sumuhun.Urang tiasa nyaluyukeun trailer karanjang dahareun pikeun warna naon waé anu anjeun pikahoyong.Ogé, urang bisa kalayan gampang nyitak logo anjeun atanapi grafik dina treuk dahareun sakali kami nampi karya seni ti anjeun.

Kumaha anjeun ngangkut trailer dahareun?

The trailer dahareun teu perlu ngabongkar awak, ngan ban.Gandeng dahareun ukuranana leutik kedah dibungkus dina kotak kai, sareng gandeng dahareun ukuran ageung peryogi wadah 20ft atanapi 40ft pikeun transportasi.Moda transportasi nyaéta ku laut.Nagara béda gaduh ongkos angkutan barang béda jeung kali transit.

Naha anjeun ngangkut gandeng ka nagara urang?

Leres, punten mamatahan kami palabuhan mana anu anjeun peryogikeun kiriman, kami bakal pariksa biaya pengiriman énggal pikeun rujukan.

Nagara mana anu anjeun ékspor sateuacanna?

Urang kungsi diékspor ka Éropa (Inggris, Jérman, Bélgia, Polandia, Italia, Perancis, Romania, Spanyol, Swiss, Céko jsb)
Amérika: AS, Kanada
Oséania: Australia, Selandia Anyar.
Asia: UAE, Qatar, Arab Saudi, Bahrain, Oman, Jepang, Malaysia, jsb.

Naon istilah pamayaran kanggo treuk dahareun anu diwangun khusus?

Pikeun pesenan custom-diwangun, 50% mayar ka handap diperlukeun tur kasaimbangan anu payable saméméh pangiriman.

Naon jinis asesoris sareng perkakas dapur anu sayogi?

Béda jinis gandeng dahareun gaduh asesoris anu saluyu, alat-alat dapur, jsb.
Umumna aya tilu bagian.1. Asesoris trailer dahareun.2. Parabot dapur gas.3. Refrigeration parabot dapur
Mangga ngahubungan kami pikeun cutatan panganyarna

Sertifikasi naon anu lulus trailer dahareun anjeun?

CE, ISO, VIN.Salaku tambahan, sadaya gandeng anu urang ngawangun disaluyukeun pikeun nyumponan sareng patuh kana syarat kaséhatan sareng pangaturan nagara sareng lokal.

Naon waktos turnaround sareng pangiriman anjeun?

Saatos nampi deposit anjeun, urang tiasa ngamimitian ngahasilkeun pesenan anjeun.Waktu produksi nyaéta ngeunaan 5 ~ 7 minggu, sarta periode urutan puncak bakal diperpanjang ku sababaraha minggu.Waktu pengiriman barang gumantung kana tujuan anjeun.Mangga konsultasi kami pikeun waktos pengiriman barang husus.

Naha éta aman mésér ti anjeun versus batur?

Kami ogé nawiskeun ngadamel perjanjian resmi pikeun ngagaleuh supados anjeun tiasa yakin yén kami bakal nganteurkeun per perjanjian kami.Kami nyayogikeun rekening bank perusahaan sareng diawasi ku Bea Cukai Cina.Sadaya transaksi dana kedah gaduh bukti kiriman.Tapi anjeun teu kedah hariwang iraha waé sabab kami bakal ngintunkeun apdet sareng poto sareng pidéo produksi trailer anjeun sareng ogé ngirimkeun dokumén salaku buktina.

Kumaha kuring mayar anjeun?

Kami nawiskeun seueur saluran pamayaran anu dipercaya, kalebet transfer bank, pamayaran online www.wise.com, jsb.
Anjeun tiasa konsultasi ka bank anjeun ngeunaan cara mayar internasional, sareng kami ogé tiasa nyayogikeun pidéo pamayaran dina www.wise.com

Naha anjeun nampi pamayaran paypal?

Ieu sakabeh pabrik Cina teu bisa ngarojong pamayaran paypal, pamayaran paypal cocog pikeun situs e-commerce (kayaning eBay, Amazon, jsb), sarta produk nu bisa shipped ku hawa.Gandeng dahareun kami sadayana didamel khusus sareng meryogikeun para nasabah mayar pesenan deposit sateuacan tiasa diproduksi.

Naon kawijakan jaminan anjeun?

Kami nawiskeun garansi 10 taun dina trailer kami sareng sadaya alat dapur sareng alat aksésori anu dijual sareng aranjeunna salaku addon.