page_banner1

Gorobag Dahareun

  • Mobile Food Trailer Burger Food Van

    Mobile Food Trailer Burger Food Van

    Cuplikan pangan ieu nyoko kana desain dual-axle kalayan ukuran 400cm sareng ngagaduhan ruang anu cekap pikeun dianggo ku 2 dugi ka 3 urang. Cuplikan dahareun dilengkepan poros impor supados langkung aman. Cat hideung hideung herang klasik. Cuplikan dahareun ieu cocog pikeun sagala jinis camilan (kopi, burger, és krim, hot dog, sareng sajabana)

  • Concession Food Trailer Hamburger Mobile Kitchen

    Konsesi Kadaharan Pangan Hamburger Mobile Dapur

    Dapur sélulér ieu nyoko kana desain dual-axle kalayan ukuran 340cm sareng ngagaduhan ruang anu cekap pikeun dianggo 1 ~ 2 jalma. Dapur hapé dilengkepan poros impor supados langkung aman. Palasik beureum, cet hérang. Dapur sélulér ieu cocog pikeun sagala jinis jajanan (kopi, burger, és krim, hot dog, sareng sajabana)