page_banner1

Méksiko Food Treuk Amérika Food Trailer Konsési Stand Mobile Dapur

Méksiko Food Treuk Amérika Food Trailer Konsési Stand Mobile Dapur


Rincian produk

Tag produk


Bahan: stainless steel + pigura baja Galvanized
Pigura: Galvanized Steel
Chassis: Baja Galvanized
Flooring: Non-dieunakeun plat aluminium
Ban: 185/R14LT
counter / bangku: stainless steel
Ukuran jeung Beurat: 580x210x260cm 2000KG
19.0×6.88×8.35ft 4409LB
毛毛虫
Katerangan standar/standar:
bahan 1.Exterior: stainless steel.
2.Interior bahan: orat warna bodas.
3.Outside konfigurasi: ngerek bar jeung gandeng, konektor kakuatan inlet, jandela layanan, ban, lawang lawang, step board, beam anti tabrakan, sistem lampu buntut.
Konfigurasi 4.Inside: tilelep, counter gawe, lampu panel Led, sistem listrik, lanté anti dieunakeun, 8 sockets, breaker.
Warna 5.Customized: sagala warna sadia, Anjeun bisa milih warna ti www.ralcolor.com.
Ukuran 6.Customized: panjangna ti 2.8m ka 11.8m.
7. Pilihan tipe stainlesssteel: 1) Eunteung stainless steel;2) Brushed stainless steel (gratis).
8.Inside kudu ngaropéa, euweuh parabot masak.
IMG_20210508_130844
IMG_20210508_130816
IMG_20210508_130917
IMG_20210508_130932
IMG_20210508_130925


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami