page_banner1

Gandeng dahareun ti nagara anu béda ngantosan produksi

Trailer Dahareun Ti Nagara Béda Anu Ngadagoan Produksi

Gandeng dahareun / treuk dahareun sok janten industri anu panas sareng paménta tinggi
Sanaos seueur nagara dina tahap konci nalika wabah, masih seueur palanggan anu naroskeun ngeunaan trailer dahareun / treuk dahareun urang.Anyar-anyar ieu, seueur nagara anu teu diblokir, industri katering parantos pulih, sareng paménta pikeun trailer dahareun / treuk dahareun ogé parantos ningkat pisan..
Pananya sareng pesenan pembeli ogé parantos ningkat pisan.
Ayeuna, pesenan pabrik urang parantos jenuh.Pabrik kami ngagaduhan kapasitas produksi 500 unit per bulan.Dina raraga minuhan kabutuhan produksi, pabrik urang geus dimekarkeun workshop produksi na.
Ayeuna, pesenan pabrik asalna ti 20 nagara di sakumna dunya, sareng sababaraha palanggan parantos mésér 100 sét.Ayeuna, pabrik jalan dina kapasitas pinuh, sareng seueur pagawé damel 12 jam sadinten.Dina raraga ngalengkepan waktos pangiriman pas mungkin, pagawe kami persist dina digawé euweuh urusan kumaha capé maranéhna.Rencana ayeuna nyaéta pikeun ngahasilkeun tujuh bets sareng ngalengkepan hiji bets saminggu.Ti produksi chassis, produksi pigura, instalasi kabinét, lukisan semprot, sirkuit, sinks, jsb Ieu bakal butuh ngeunaan 5-7 minggu, sarta lamun aya periode urutan puncak, produksi bakal diperpanjang ku ngeunaan 2 minggu.Urang kudu beuki loba pesenan, éta kudu jadi leupas tina desain profésional parusahaan urang, bahan baku kualitas luhur, asesoris kaamanan, kitu ogé mobil-grade lukisan semprot jeung saterusna.Ayeuna, gandeng dahareun jeung pesenan pangbadagna nyaéta treuk dahareun angin, gandeng dahareun fiberglass, sarta gudang pabrik urang geus ditutupan ku gandeng dahareun warni.
Ayeuna, parusahaan urang geus diékspor ti 120 nagara.
Perusahaan kami museurkeun kana ngahasilkeun gandeng dahareun / treuk dahareun
Upami anjeun peryogi Trailer Dahareun / Truk Dahareun
Mangga ngahubungan kami

 


waktos pos: Jun-23-2021