page_banner1

The rally treuk dahareun sumping ka Chesterfield balanja Center dina bulan Nopémber sarta dipesen 36 suppliers

food truck food trailer
batu Britania.Louis-Usum tiis ieu, rally treuk dahareun panggedéna di dunya bakal ngayakeun rally treuk dahareun di Chesterfield.

Numutkeun kana halaman acara Facebook, Generation Entertainment Florida sareng rally treuk dahareun panggedéna di dunya sareng tilu perusahaan sanésna bakal ngayakeun acara treuk dahareun di Chesterfield Mall ti jam 11 énjing dugi ka 11 wengi dinten Saptu, 13 Nopémber.
Sajauh ieu, salian ti 9 perusahaan, sakitar 27 panyadia tuangeun sareng inuman parantos dipesen.Grendeng gratis.
Dina Maret 2021, Generation Food Truck (AS) meunang Guinness World Record kalayan parade treuk dahareun panggedéna tina 121 kendaraan anu diayakeun di Pusat Pameran Florida.

batu Britania.Louis-The sakola doktor ngumumkeun dina Jumaah soré yén Belma E. Givens, pamajikan almarhum Présidén Harrisstow State University Dr Henry Givens, maot.
batu Britania.Louis County, Missouri-St.Louis County Akting Kapolsek Kenneth Gregory teu kurang pangalaman.Tapi pangalaman anyar dina kapamimpinan ieu mangrupikeun anu umurna 69 taun ngaku yén anjeunna masih biasa.
"Ieu ngan ukur tiasa tumbuh dina kuring, éta tiasa ngusir kuring.Abdi henteu acan terang.Kuring mikaresep naon anu kuring lakukeun ayeuna.Kuring terang departemén ieu mangrupikeun tangtangan pikeun kuring, sareng kuring ngarep pisan pikeun nganyahokeunana.Tantangan, ”saur Gregory.


waktos pos: Aug-14-2021