page_banner1

Rounder Dahareun trailer

  • Vintage Ice Cream Truck Mini Food Trailer Snack Van Catering Trailer

    Vintage És Krim Treuk Mini Food Trailer Snack Van Catering Trailer

    Bahan: FRP + Steel Pigura Pigura: Galvanized Steel Chassis: Galvanized Steel Flooring: Non-dieunakeun plat aluminium Ban: 165 / R13 counter / Bangku: Stainless Steel Warna: Light Xuping Ukuran jeung Beurat: 230x165x230cm (LxWxH) 370kg 7,54 × 5,41 × ft (WxDxH) 815 lb Default / pedaran baku: 1.Bahan exterior: fiberglass+painting.There aya 2 pilihan bébas pikeun prosés lukisan.Lukisan caang (standar) jeung lukisan matte (non-reflective).Ngaronjatkeun gratis kana awak méwah (henteu aya rivet sadayana ...
  • Sandwich Food Truck Small Concession Trailer Ice Cream Cart Coffee Mobile Van

    Sandwich Food Treuk Konsési Leutik Trailer És Krim Gorobag Kopi Mobile Van

    Bahan: FRP + Pigura Plat Baja: Galvanized Steel Chassis: Galvanized Steel Flooring: Non-slip plat aluminium Ban: 165/R13 counter/bangku: Stainless Steel Warna: ...
  • Gyro Food Truck Bbq Food Trailer Hot Dog Cart Catering Vans

    Gyro Food Treuk Bbq Food Trailer Hot Dog Gorobag Catering Vans

    Bahan: FRP + Steel Pigura Pigura: Galvanized Steel Chassis: Galvanized Steel Flooring: Non-dieunakeun plat aluminium Ban: 165 / R13 counter / Bangku: Stainless Steel Warna: Konéng Ukuran jeung Beurat: 230x165x230cm (LxWxH) 370kg 7.54x5.41x7. (WxDxH) 815 lb Default/standar déskripsi: 1.Bahan exterior: fiberglass+painting.There aya 2 pilihan bébas pikeun prosés lukisan.Lukisan caang (standar) jeung lukisan matte (non-reflective).Ngaronjatkeun gratis kana awak anu méwah (henteu aya paku keling, mulus ...
  • Breakfast Food Truck Mini Food Trailer Food Cart Mobile Kitchen

    Sarapan Dahareun Treuk Mini Food Trailer Food Gorobag Dapur Mobile

    Bahan: FRP + Steel Pigura Pigura: Galvanized Steel Chassis: Galvanized Steel Flooring: Non-dieunakeun plat aluminium Ban: 165 / R13 counter / Bangku: Stainless Steel Warna: Pink Ukuran jeung Beurat: 230x165x230cm (LxWxH) 370kg 7.54x5.41x7. (WxDxH) 815 lb Default/standar déskripsi: 1.Bahan exterior: fiberglass+painting.There aya 2 pilihan bébas pikeun prosés lukisan.Lukisan caang (standar) jeung lukisan matte (non-reflective).Ngaronjatkeun gratis kana awak anu méwah (henteu aya rivet sadayana, ...
  • Smoothie Food Truck Cheap Food Trailers Fast Food Van Street Food Cart

    Smoothie Food Treuk Trailer Dahareun Gancang Van Street Food Gorobag

    Bahan: FRP + Steel Pigura Pigura: Galvanized Steel Chassis: Galvanized Steel Flooring: Non-dieunakeun plat aluminium Ban: 165 / R13 counter / Bangku: Stainless Steel Warna: Pink Ukuran jeung Beurat: 230x165x230cm (LxWxH) 370kg 7.54x5.41x7. (WxDxH) 815 lb Default/standar déskripsi: 1.Bahan exterior: fiberglass+painting.There aya 2 pilihan bébas pikeun prosés lukisan.Lukisan caang (standar) jeung lukisan matte (non-reflective).Ngaronjatkeun gratis kana awak anu méwah (henteu aya rivet sadayana, ...
  • Asian Food Truck Concession Trailer Mobile Ice Cream Cart Fish And Chip Van

    Asian Food Treuk Konsési Trailer Mobile És Krim Gorobag Lauk Jeung Chip Van

    Bahan: FRP + Steel Pigura Pigura: Galvanized Steel Chassis: Galvanized Steel Flooring: Non-dieunakeun plat aluminium Ban: 165 / R13 counter / Bangku: Stainless Steel Warna: Lampu Konéng Ukuran jeung Beurat: 230x200x230cm (LxWxH) 400kg 7,54 × 6,56 × ft (WxDxH) 881 lb Default / pedaran baku: 1.Bahan exterior: fiberglass+painting.There aya 2 pilihan bébas pikeun prosés lukisan.Lukisan caang (standar) jeung lukisan matte (non-reflective).Ngaronjatkeun gratis kana awak méwah (henteu aya rivet a...
  • Jojo Food Truck Mobile Catering Trailer Small Food Cart Mobile Food Van

    Jojo Food Treuk Mobile Catering Trailer Leutik Food Gorobag Mobile Food Van

    Bahan: FRP + Steel Pigura Pigura: Galvanized Steel Chassis: Galvanized Steel Flooring: Non-dieunakeun plat aluminium Ban: 165 / R13 counter / Bangku: Stainless Steel Warna: Hideung Ukuran jeung Beurat: 230x200x230cm (LxWxH) 400kg 7,54 × 6,56 × 7.56 ft. (WxDxH) 881 lb Default/standar déskripsi: 1.Bahan exterior: fiberglass+painting.Aya 2 pilihan bébas pikeun prosés lukisan.Lukisan caang (standar) jeung lukisan matte (non-reflective).Ngaronjatkeun gratis kana awak méwah (henteu aya rivet di sakuliah...
  • Cheap Food Trucks Shaved Ice Trailer Mini Food Cart Food Car

    Truk Dahareun Murah Dicukur És Trailer Mini Food Gorobag Dahareun Mobil

    Bahan: FRP + Steel Pigura Pigura: Galvanized Steel Chassis: Galvanized Steel Flooring: Non-dieunakeun plat aluminium Ban: 165 / R13 counter / Bangku: Stainless Steel Warna: Gray Bulao Ukuran jeung Beurat: 230x200x230cm (LxWxH) 400kg 7,54 × 6,56. ft (WxDxH) 881 lb Default / pedaran baku: 1.Bahan exterior: fiberglass+painting.There aya 2 pilihan bébas pikeun prosés lukisan.Lukisan caang (standar) jeung lukisan matte (non-reflective).Ngaronjatkeun gratis kana awak méwah (henteu aya rivet sadayana ...
  • Churros Food Truck Snow Cone Trailer Food Vending Cart Vintage Ice Cream Van Food Wagon

    Churros Food Treuk Salju Cone Trailer Dahareun Vending Gorobag Vintage És Krim Van Food Gerbong

    Bahan: FRP + Pigura Plat Baja: Galvanized Steel Chassis: Galvanized Steel Flooring: Non-slip plat aluminium Ban: 165 / R13 counter / Bangku: Stainless Steel Warna: Beureum bodas Ukuran jeung Beurat: 230x200x230cm (LxWxH) 400kg 7.54 × 6.56. 7.54ft (WxDxH) 881 lb Default / pedaran baku: 1.Bahan exterior: fiberglass + painting.There aya 2 bebas pilihan pikeun prosés lukisan.Lukisan caang (standar) jeung lukisan matte (non-reflective).Ngaronjatkeun gratis kana awak méwah (henteu aya rivet ...
  • Pasta Food Truck Vending Trailer Hot Dog Vending Cart Mobile Concession Stand

    Pasta Food Treuk Vending Trailer Hot Dog Vending Gorobag Mobile Konsési Stand

    Bahan: FRP + Steel Pigura Pigura: Galvanized Steel Chassis: Galvanized Steel Flooring: Non-dieunakeun plat aluminium Ban: 165 / R13 counter / Bangku: Stainless Steel Warna: Hideung Ukuran jeung Beurat: 230x200x230cm (LxWxH) 400kg 7,54 × 6,56 × 7.56 ft. (WxDxH) 881 lb Default/standar déskripsi: 1.Bahan exterior: fiberglass+painting.Aya 2 pilihan bébas pikeun prosés lukisan.Lukisan caang (standar) jeung lukisan matte (non-reflective).Ngaronjatkeun gratis kana awak méwah (henteu aya rivet di sakuliah...
  • Kikos Food Truck Pizza Oven Trailer Burger Van Sales Trailer

    Kikos Food Treuk Pizza Oven Trailer Gatotkaca Van Penjualan Trailer

    Bahan: FRP + Steel Pigura Pigura: Galvanized Steel Chassis: Galvanized Steel Flooring: Non-dieunakeun plat aluminium Ban: 165 / R13 counter / Bangku: Stainless Steel Warna: Jero Héjo Ukuran jeung Beurat: 280x165x230cm (LxWxH) 400kg 9.18x5.41x7. ft (WxDxH) 881 lb Default / pedaran baku: 1.Bahan exterior: fiberglass+painting.There aya 2 pilihan bébas pikeun prosés lukisan.Lukisan caang (standar) jeung lukisan matte (non-reflective).Ngaronjatkeun gratis kana awak méwah (henteu aya rivet sadayana ...
  • Bbq Food Truck Custom Food Trailers Vintage Ice Cream Van Food Caravan

    Bbq Food Treuk Adat Food Trailers Vintage És Krim Van Food Karavan

    Bahan: FRP + Steel Pigura Pigura: Galvanized Steel Chassis: Galvanized Steel Flooring: Non-dieunakeun plat aluminium Ban: 165 / R13 counter / Bangku: Stainless Steel Warna: Empang Héjo Ukuran jeung Beurat: 280x165x230cm (LxWxH) 400kg 9.18 × 5.41. ft (WxDxH) 881 lb Default / pedaran baku: 1.Bahan exterior: fiberglass+painting.There aya 2 pilihan bébas pikeun prosés lukisan.Lukisan caang (standar) jeung lukisan matte (non-reflective).Ngaronjatkeun gratis kana awak méwah (henteu aya rivet a...