page_banner1

Stainless Steel Catering Trailer

  • Coffee Food Truck Bbq Trailer Ice Cream Cart Street Food Van

    Kopi Food Treuk Bbq Trailer És Krim Gorobag Street Food Van

    Bahan: Waja Pigura Pigura: Galvanized Steel Chassis: Galvanized Steel Flooring: Non-dieunakeun plat aluminium Ban: 165 / R13 counter / Bangku: Stainless Steel Warna: Konéng Ukuran jeung Beurat: 230x165x240cm (LxWxH) 470kg 7.54 × 5.41 × 7.54 Hft (WxDxHft) ) 1036 lb Default/standar déskripsi: 1.Bahan exterior: fiberglass+painting.Aya 2 pilihan bébas pikeun prosés lukisan.Lukisan caang (standar) jeung lukisan matte (non-reflective).Ngaronjatkeun gratis kana awak anu méwah (henteu aya rivet sadayana, ...
  • Halal Food Truck Mobile Kitchen Trailer Hot Dog Stand Dining Cart

    Halal Food Treuk Mobile Dapur Trailer Hot Dog Stand Dining Gorobag

    bahan: Steel Pigura pigura: Galvanized Steel Chassis: Galvanized Steel Flooring: Non-dieunakeun plat aluminium Ban: 165 / R13 counter / Bangku: Stainless Steel Warna: Hideung Ukuran jeung Beurat: 230x200x240cm (LxWxH) 500kg 7.54x6.56x7.87ft (WxDxHft) ) 1102 lb Default/standar déskripsi: 1.Bahan exterior: fiberglass+painting.Aya 2 pilihan bébas pikeun prosés lukisan.Lukisan caang (standar) jeung lukisan matte (non-reflective).Ngaronjatkeun gratis kana awak méwah (henteu aya rivet di sadayana, ...
  • Street Food Truck Ice Cream Trailer Mobile Food Cart Mobile Catering Van

    Street Food Treuk És Krim Trailer Mobile Food Gorobag Mobile Catering Van

    bahan: Pigura baja pigura: Galvanized Steel Chassis: Galvanized Steel Flooring: Non-dieunakeun plat aluminium Ban: 185 / R14 counter / Bangku: Stainless Steel Warna: Héjo Ukuran jeung Beurat: 280x200x240cm (LxWxH) 420kg 9.18x6.56x7.87ft (WxDxHft) ) 925 lb Default/standar déskripsi: 1.Bahan exterior: fiberglass+painting.Aya 2 pilihan bébas pikeun prosés lukisan.Lukisan caang (standar) jeung lukisan matte (non-reflective).Ngaronjatkeun gratis kana awak méwah (henteu aya paku keling sadayana, sm...
  • Grilled Cheese Food Truck Small Food Trailer Hot Dog Stand Sales Trailer

    Grilled Opak Food Treuk Leutik Food Trailer Hot Dog Stand Penjualan Trailer

    Bahan: Waja Pigura Pigura: Galvanized Steel Chassis: Galvanized Steel Flooring: Non-dieunakeun plat aluminium Ban: 185 / R14 counter / Bangku: Stainless Steel Warna: Konéng Ukuran jeung Beurat: 280x200x240cm (LxWxH) 420kg 9,18 × 6,56 × 7,87 ft (WxDxHft) ) 925 lb Default/standar déskripsi: 1.Bahan exterior: fiberglass+painting.Aya 2 pilihan bébas pikeun prosés lukisan.Lukisan caang (standar) jeung lukisan matte (non-reflective).Ngaronjatkeun gratis kana awak méwah (henteu aya rivet di sadayana, ...
  • Mobile Food Truck Pizza Trailer Mobile Shop Ice Cream Van

    Mobile Food Treuk Pizza Trailer Mobile Toko És Krim Van

    Bahan: Waja Pigura Pigura: Galvanized Steel Chassis: Galvanized Steel Flooring: Non-slip plat aluminium Ban: 185 / R14 counter / Bangku: Stainless Steel Warna: Oranyeu Ukuran jeung Beurat: 280x200x240cm (LxWxH) 420kg 9,18 × 6,56 × 7,87 ft (WxDxHft) ) 925 lb Default/standar déskripsi: 1.Bahan exterior: fiberglass+painting.Aya 2 pilihan bébas pikeun prosés lukisan.Lukisan caang (standar) jeung lukisan matte (non-reflective).Ngaronjatkeun gratis kana awak méwah (henteu aya rivet di sadayana, ...