page_banner1

Taco Food Treuk Pizza Oven Trailer Dahareun Van Mobile Dapur

Taco Food Treuk Pizza Oven Trailer Dahareun Van Mobile Dapur


Rincian produk

Tag produk


Bahan: Polyurethane + Plat Baja
Pigura: Galvanized Steel
Chassis: Baja Galvanized
Flooring: Non-dieunakeun plat aluminium
Ban: 185/R14LT
counter / bangku: stainless steel
Warna: Beureum
Ukuran jeung Beurat:
480 x 210 x 260 cm P x L x T 1200 KG
15.7×6.88×8.35ft WxDxH 2645LB

方形车
Katerangan standar/standar:
bahan 1.Exterior: Polyurethane + pigura stainless steel
2.Interior bahan: orat warna bodas.
3.Outside konfigurasi: ngerek bar jeung gandeng, konektor kakuatan inlet, jandela layanan, ban, lawang lawang, step board, beam anti tabrakan, sistem lampu buntut.
4.Inside konfigurasi: counter gawe, sinks, lampu dipingpin, sistem listrik, lanté anti dieunakeun, 6 ~ 8sockets, breaker.
5.Customized ukuran: panjangna ti 2.8m mun 8.8m.(9.18ft mun 25.60ft)
6.Inside kudu ngaropéa, standar jero euweuh parabot masak.
QQ图片20191231150348
QQ图片20191231150420
QQ图片20191231150342
QQ图片20191231150417
QQ图片20191231150339


  • saméméhna:
  • Teras:

  • Tulis pesen anjeun di dieu sareng kirimkeun ka kami